Hoe het werkt

Allereerst kunt u in de onderstaande kalender controleren of villa Daisy in de door u gewenste periode beschikbaar is.


Als de villa niet gereserveerd is, kunt u via de menukeuze "contact" uw reserveringsverzoek aan ons doorgeven. Na ontvangst van uw reserveringsverzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u te laten weten of reservering in de door u gewenste periode mogelijk is.
Check onderstaande kalender om te bekijken of de villa beschikbaar is.

Als u van ons bericht heeft ontvangen dat reservering in de door u gewenste periode mogelijk is wordt dit door ons als optie vastgelegd. Vervolgens dient u binnen 10 dagen een aanbetaling van 50% huurbetaling op rekeningnummer NL44.INGB.0005.00.82.11 t.n.v. J.W. van Doorn e/o D.C. van den Ham over te maken. Zodra deze betaling door ons is ontvangen, is er sprake van een reservering en ontvangt u van ons een e-mail met daarin de vermelding van de overeengekomen huurperiode en het bewijs van aanbetaling.

Deze email dient u met een 'reply' voor akkoord te beantwoorden, tevens verzoeken wij u een kopie van uw paspoort of identiteitskaart mee te sturen. Na ontvangst hiervan is uw reservering definitief. U ziet dit in bovenstaande kalender terug met "Bezet".

Uiterlijk twee maanden voor uw vertrek betaalt u de tweede termijn, waarna u het huurbewijs ontvangt met vermelding van het adres van de beheerder en hoe u hem kunt bereiken. Hij weet van uw komst en brengt u op vertoon van dit bewijs naar de villa.

Bij uw tweede betaling dient er tevens een garantiesom te worden betaald aan de verhuurder voor eventuele beschadigingen, breuk en vermissing van inventaris ad. € 200,--. Na uw vertrek zal de villa door de beheerder geinspecteerd worden. Indien er geen onregelmatigheden worden aangetroffen zal de garantiesom direct worden teruggestort. Mocht de borgsom ad. € 200,-- niet toereikend zijn voor de aangebrachte schade dan blijft de huurder aansprakelijk voor het totaal, alswel eventueel door verhuurder te maken proceskosten.

In geval van een calamiteit kunt u contact opnemen met de beheerder.

Reserveer